Wednesday, April 19, 2006

Handelsposten boven aan Marktplaats mededelingen

Vandaag geplaatst onder de knop: "Mededelingen" op Marktplaats.nl

Marktplaats.nl introduceert gespecialiseerde handelsposten
admin
Beheer
Geplaatst 19-4-2006 16:53


Vanaf vandaag kunnen particulieren die producten via Marktplaats.nl te koop willen aanbieden maar dit niet zelf willen doen, ook terecht bij een zogenaamde ‘Marktplaats Handelspost’. Een Marktplaats Handelspost is een winkel gespecialiseerd in de verkoop van (gebruikte) goederen via Marktplaats.nl. Voor een kleine vergoeding neemt de Marktplaats Handelspost het gehele verkooptraject uithanden. Een Marktplaats Handelspost is een onafhankelijk bedrijf dat geen eigendom van Marktplaats is.

Iedereen die over een fysieke winkel beschikt en een ‘gecontroleerde verkoper’ op Marktplaats is, kan een aanvraag voor Marktplaats Handelspost indienen. Een gecontroleerde verkoper wil zeggen dat de verkoper bij Marktplaats geregistreerd staat en dat de identiteit van de verkoper geverifieerd is. De Marktplaats Handelsposten zijn te herkennen aan een speciaal logo.

“Ondanks het succes van internet in Nederland zijn er nog steeds mensen die geen internet hebben of geen tijd hebben om een online advertentie te plaatsen”, vertelt Oscar Diele, Algemeen Directeur Marktplaats.nl. Daarnaast zijn er ook Marktplaats-gebruikers die liever geen bezoekers aan de voordeur willen. Met introductie van de Marktplaats Handelsposten bieden we onze gebruikers de mogelijkheid om het volledige verkooptraject uit handen te geven.”

Eerste Marktplaats Handelsposten
VerKoopwinkel in Zaandam en WePaYou in Alphen aan den Rijn zijn de eerste Marktplaats Handelsposten. VerKoopwinkel taxeert en fotografeert tweedehands spullen en brengt dit samen in een advertentie. WePaYou is gespecialiseerd in de verkoop van (gebruikte) goederen via veiling- en advertentiesites in opdracht van particulieren, (non)-profit instellingen en bedrijven.

Kijk voor meer informatie over de Marktplaats Handelsposten op: http://statisch.marktplaats.nl/help/kopenverkopen/beginnendeverkopers.html

Over VerKoopwinkel
Het motto van VerKoopwinkel in Zaandam is: ‘Kijken op internet, verkopen in de winkel‘. VerKoopwinkel taxeert en fotografeert tweedehands spullen en brengt dit samen in een advertentie. Bezoekers die via de winkel op internet iets verkopen, krijgen 81 procent van de verkoopprijs. Geen bezoekers aan huis, geen onderhandelingen aan de voordeur of betalingsrisico’s. VerKoopwinkel maakt het geld over op de bankrekening. Ook voor de koper biedt dit voordelen: de spullen kunnen gewoon in de verKoopwinkel worden gekocht, en op alle producten wordt een niet-goed-geld-terug garantie gegeven. Een vaste styliste geeft interieursuggesties en creëert woonideeën op verschillende punten in de winkel.

Meer informatie over de VerKoopwinkel:
http://statisch.marktplaats.nl/html/handelspost/verkoopwinkel.html

Over WePaYou
WePaYou in Alphen aan den Rijn is gespecialiseerd in de verkoop van (gebruikte) goederen via veiling- en advertentiesites in opdracht van particulieren, (non)-profit instellingen en bedrijven. Met de jarenlange ervaring in verkoop en marketing via internet is het maken en plaatsen van de (gebruikte) goederen snel, makkelijk en veilig. WePaYou zorgt ervoor dat u er geen omkijken heeft naar de afhandeling. Wij zorgen voor het hele traject; van u tot de nieuwe eigenaar. We maken in de fotostudio professionele foto’s, onze ervaren copywriters maken een passende tekst, de commerciële mensen beantwoorden de vragen en de administratie zorgt ervoor dat het geld binnenkomt. Na betaling gaat het verkochte item via de logistieke afdeling op weg naar de klant. Vervolgens betalen wij u (WePaYou)!

Meer informatie over WePaYou:
http://statisch.marktplaats.nl/html/handelspost/wepayou.html

verKoopwinkel Amsterdam: Kijken op Internet, verKopen in de winkel

No comments: