Tuesday, August 01, 2006

Speurders Store & verKoopwinkel in Noordhollands Dagblad

Speurdersstore de betere kringloop

Gepubliceerd op 28 juli 2006, 17:28
BEVERWIJK - Miljoenen Nederlanders hebben ontdekt dat je via Marktplaats.nl, Speurders.nl en de veilingwebsite Ebay van alles en nog wat te koop kunt aanbieden. Toch zijn er ook veel mensen die ervaren dat het internet niet ideaal is voor particuliere handeltjes.

Bijvoorbeeld omdat je thuis moet blijven om klanten je overbodige sofa te laten zien, en misschien kijken die wel rond wat je nog meer in je woonkamer hebt staan. Is je dure breedbeeld-tv na een inbraak een week later ook kwijt.Speciaal voor deze mensen en voor kopers die een artikel toch liever in het echt zien in plaats van digitaal, begonnen twee van voornoemde websites onlangs ook een gewone' winkel. In Zaandam ging vorig jaar de Verkoopwinkel van Marktplaats.nl open en aan de Parallelweg in Beverwijk, tegenover McDonalds, huurt concurrent Speurders.nl (in samenwerking met De Telegraaf) sinds mei een loods van de Bazaar voor z'n Speurdersstore.


NB: Verkoopwinkel en andere Marktplaats Handelsposten zijn onafhankelijke bedrijven, niet eigendom van of betaald door Kijiji International Limited ('Marktplaats.nl'). Verkoopwinkel ging pas in april dit jaar open, bijna een half jaar na Speurders Store Den Haag.


verKoopwinkel Amsterdam: Kijken op Internet, verKopen in de winkel