Sunday, November 12, 2006

Combinatie live & Internet veiling; Looier.com


Op Looier.com is een online veiling te zien van artikelen die in vitrines uitgestald zijn op de Looiersgracht in Amsterdam.

Het betreft een kleine percentage van de goederen die te koop zijn. De artikelen worden net als bij een normale veiling in een batch aangeboden, maar het bieden loopt af op een vaste tijd, net zoals bij eBay. Je kunt alleen online bieden, behalve 1 uur voor het einde van de veiling, dan is het mogelijk te bieden live bij de Looier zelf.

De Looier is al dertig jaar de grootste, permanente overdekte antiekmarkt in Nederland. De Looier omvat: 72 stands, meerdere winkels, 90 vitrines en een cafĂ©. U vindt hier zeer uiteenlopende collecties. Er is glas, porselein, antiek speelgoed, meubilair, keramiek, bakeliet, tin, emaille, aziatische- en religieuze-kunst, goud en zilver. Er zijn juwelen, schilderijen, prenten, spiegels, klokken, ornamenten, alsmede poppen, penningen en vele andere verzamelobjecten...Gevestigd in de Amsterdamse Jordaan...Antiekhandelaars bieden wij stands te huur aan. Bij afwezigheid wordt de verkoop (dit is een verplichting) afgehandeld door personeel van de Looier. Daarnaast zijn er voor verzamelaars vitrines te huur om hun collecties uit te stallen of te verkopen en op woensdag, zaterdag en zondag houden wij onze faumeuze tafeltjesmarkt. Daar huren particulieren voor € 10,- een tafeltje om zolderspullen te verkopen.


verKoopwinkel Amsterdam: Kijken op Internet, verKopen in de winkel