Wednesday, May 27, 2009

Marktplaats.nl Handelspost verKoopwinkel new management


It is time for new challenges for me.

After three years I have decided to find a new managment team for verKoopwinkel, they started in April 2009. Here is the E-mail they sent to our almost ten thousand different customers (buyers and sellers).

Ansgar John

------------------------------------------

Geachte klant van verKoopwinkel.nl,

Het is alweer 3 jaar geleden dat verKoopwinkel in Zaandam de deuren van de eerste Marktplaats Handelspost opende. De unieke winkelformule,
waar je gebruikte spullen kunt Kopen en verKopen, waar je kunt zoeken op Marktplaats.nl en in een echte winkel kunt kijken, proberen en vertrouwd kopen is snel aangeslagen in Zaandam en wijde omgeving.

In de afgelopen 3 jaar hebben we veel enthousiaste klanten mogen begroeten en hebben zij veel geKocht en verKocht .
In September 2008 konden we zelfs al de tweede winkel openen. Vlak bij de bekende Beverwijkse Bazaar staat nu een tweede, extra grote winkel vol prachtige artikelen.
Ook deze winkel is uitstekend bereikbaar en heeft gratis parkeergelegenheid, net als Zaandam.

We hebben in de afgelopen 3 jaar veel geleerd en geprobeerd. Sommige dingen waren meteen al goed, andere moesten we ontdekken, proberen en verbeteren. Nu na 3 jaar zijn we met al deze ervaring op een nieuw punt gekomen: een nieuwe lente, een nieuw begin en veel nieuws!

Nieuw! Nieuw! Nieuw!

VERLAGING COMMISSIE:
Met ingang van 1 mei 2009 zullen wij de commissie op te verkopen artikelen verlagen van 40% naar 25% van de verkoop(vraag-)prijs**.

Daarnaast voeren wij vanaf die datum een nieuw tarief voor staangeld in, en rekenen we een bijdrage in de advertentiekosten.
De opbrengsten en kosten voor het verkopen van goederen bij verKoopwinkel.nl zijn dan als volgt:

Commissie: 25% van de overeengekomen vraagprijs
Staangeld:
25 eurocent per artikel per dag voor kleine artikelen (kleiner dan 1 m2 vloeroppervlak)
50 eurocent per artikel per dag voor grote artikelen (groter dan 1 m2 vloeroppervlak)
Advertentiekosten: u betaalt 2,50 euro per artikel voor advertentie- en administratiekosten: voor het maken van foto’s, het schrijven van de advertentietekst en de juiste zoekwoorden voor de beste vindbaarheid van uw artikel op Marktplaats.nl en de plaatsingskosten.
Zoals al het geval was, zal het totaal van kosten nooit hoger zijn dan de verkoop-opbrengst van het artikel.
ANDER NIEUWS:

Tegoeden: opbrengsten van uw verkochte artikelen kunnen weer contant worden opgehaald in de winkels, 14 dagen na verkoop van het artikel.
U kunt ons ook vragen het over te boeken op uw bank- of girorekening.
Ophaaldienst! Hebt u iets te koop maar kunt u het niet zelf naar Beverwijk of Zaandam brengen? Bel de winkel en informeer naar de Ophaaldienst.
Om onze winkels meer bekendheid te geven, wordt in lokale bladen, op evenementen, in de pers en natuurlijk via internet vanaf 1 mei uitgebreid geadverteerd.
Daarnaast zullen vanaf de komende week meer in de winkels te beleven zijn: meer verKoopwaar, meer publiek en meer keuze. Zo zal op veler verzoek de aanvoer van Antiek en curiosa toenemen!
Natuurlijk kunt u nog altijd de vertrouwde artikelen Kopen en verKopen bij de vernieuwde verKoopwinkel.nl.
Op veel verzoek van onze kopende klanten, vragen wij verKopers speciaal Antiek en Curiosa in te brengen!

VERNIEUWD TEAM
Oprichter Ansgar John heeft per 1 april het stokje overgedragen aan een nieuw team van eigenaren. Samen met het vertrouwde team van verkopers in onze winkels zullen zij U blijven voorzien van de beste gebruikte artikelen om te kopen en de beste kansen om snel en met hoge opbrengst te verKopen.

Wij nodigen u van harte uit om al dit nieuws met eigen ogen te bekijken in Zaandam of Beverwijk. Of natuurlijk op Marktplaats.nl of verKoopwinkel.nl. En dat u uw waardevolle gebruikte artikelen te Koop wilt blijven zetten bij verKoopwinkel.nl en vertrouwd komt kijken, kiezen en Kopen in deze unieke winkels!

Tot snel ziens,

Het team van verKoopwinkel.nl

** alle artikelen die voor 1 mei 2009 in de winkels stonden vallen nog onder de oude prijzen en commissie. Alle nieuw ingebrachte artikelen vanaf 1 mei 2009 vallen onder de nieuwe prijzen en commissie regeling.

Dit is de eerste e-mail die u van Verkoopwinkel ontvangt. U ontvangt deze e-mail omdat u bent ingeschreven in het databestand van verKoopwinkel.nl en heeft aangegeven nieuws te willen ontvangen. Stelt u geen prijs meer op nieuwsbrieven van verKoopwinkel.nl, klik dan op deze link om u uit te schrijven.

verKoopwinkel Amsterdam: Kijken op Internet, verKopen in de winkel

No comments: