Sunday, April 02, 2006

Speurders Store gaat een tweede winkel openen

Locatie Beverwijk. Het is niet duidelijk of het eenzelfde samenwerking met een onderwijsinstelling zal worden zoals in Den Haag. Van de Speurders Store site (dat nu weer online is): Gezocht Bedrijfsleider Speurders Store
Organisatie
Speurders Store is de eerste persoonlijke winkel voor gebruikte goederen (red. =(ver)koopwinkel) . Via een unieke combinatie tussen Speurders.nl op internet én een winkel kan de consument zijn/haar gebruikte goederen kopen en verkopen. Speurders Store heeft eind 2005 haar eerste vestiging geopend in Den Haag, binnenkort wordt de tweede vestiging geopend in Beverwijk. Voor deze vestiging zijn wij op zoek naar een bedrijfsleider.

Plaats in de organisatie
Je rapporteert direct aan de directie van Speurders Store en werkt nauw samen met hen. De functie Bedrijfsleider Speurdersstore is een fulltime functie. Aanstelling is voor een bepaalde periode, in overleg te bepalen.

Standplaats
Beverwijk en/of Den Haag....etc

NB: Hans Mulder, die als contact persoon voor Speurders Store wordt genoemd, is tevens eigenaar van Hebbess.nl een soort drop-off/(ver)koopwinkel waar je helaas niet contant kan betalen omdat Hebbess op een industrie terrein in Amstelveen zit en geen winkelvergunning heeft.

No comments: