Monday, September 18, 2006

Het GOED E-talage weer open, nu zonder Marktplaats.nl

www.het-goed.nl ( ipv www.hetgoed.nl )

verKoopwinkel heeft 1 winkel een bijna 2000 advertenties, die verlopen na 56 dagen.
Met 16 winkels en geen verlooptijd heeft Het GOED de mogelijkheid om minstens 50 000 advertenties te plaatsen als ze willen.

Naar aanleiding van dit nieuws op DeKoopman.net schreef mijn oud mede-adjunct directeur van Het GOED, Frans Schrijver, "Leuk dat jullie aandacht geven aan Kringloopwinkel Het GOED. Maar het bericht moet wat worden genuanceerd ben ik bang:

Het GOED is onlangs begonnen de site www.hetgoed.nl stapsgewijs om te bouwen van een informatieve site naar een meer klantgerichte site. De 1e stap is nu gezet met een digitale etalage in deze site. Van een handelssite is dus geen sprake.
De klant kan hierdoor op zijn/haar gemak een doorsnede bekijken van het winkelaanbod. Dit heeft als doel nog meer klanten naar onze 16 avontuurlijke winkels te trekken.
De link in jullie bericht is overigens niet juist. Dit was onze oefenomgeving en zal binnenkort niet meer functioneren. De klant kan, zoals ze gewend is, gewoon terecht op www.hetgoed.nl, ook voor onze nieuwe digitale etalage.

We zouden het zeer op prijs stellen als jullie de juiste link gebruiken, zodat bezoekers en toekomstige klanten niet teleurgesteld raken.

Met vriendelijke groet,
Frans Schrijver
www.hetgoed.nlverKoopwinkel Amsterdam: Kijken op Internet, verKopen in de winkel