Wednesday, November 22, 2006

Alderd van WePaYou blijft verassen !Een bericht van WePaYou hieronder. Eerst wat achtergrond. Alderd heeft een paar (13?) bedrijven en is met WePaYou gestart samen met zijn vrouw Sylvia iets meer dan een jaar geleden. Sylvia is tot nu toe dagelijks het meest met WePaYou bezig geweest, zeg maar COO. Sylvia is zwanger en verwacht binnenkort een kindje. WePaYou heeft een contract afgesloten met Kiala voor 600 drop-off punten, is net een week geleden een test begonnen met een tweede locatie nu met zelfbediening (WePayou (R)etail Design oid) en nu gaat Alderd met iets nieuws beginnen!

Donderdag 30 november a.s. zal Alderd Froolik zijn functie als direkteur van WePaYou neerleggen. Alles wordt overgedragen aan Sylvia Scheepbouwer. Hij zal nog wel (tijdelijk) als adviseur aan WePaYou verbonden blijven maar zich volledig uit de directie terugtrekken.

Alderd zal zich op een nieuw avontuur gaan storten en zal hiervoor al zijn tijd nodig hebben om het van de grond te krijgen. Als rasondernemer heeft hij WePaYou als zelfstandige onderneming neergezet en bestaansrecht heeft afgedwongen. De lijnen die Alderd uitgezet heeft zullen we blijven volgen en waar mogelijk verder in detail uitwerken.

Wellicht zal hij binnenkort op de diverse media weer van zich laten spreken want zijn ambities zijn deze keer wereldomvattend te noemen. Echter mogen wij hiervan geen mededelingen doen.

Alvast veel succes toegewenst met je nieuwe uitdaging!

Het team van WePaYou


Het leuke van Alderd is dat hij zo rustig overkomt en echt interesse toont in wat je zegt en wat je doet. Hij is vaker in Zaandam geweest bij verKoopwinkel en heeft ons veel goede advies gegeven. Ik wens je ook veel sukses en ben enorm benieuwd !


verKoopwinkel Amsterdam: Kijken op Internet, verKopen in de winkel