Monday, February 13, 2006

Massa is kassa bij Wepayou.nl

Hier een bericht van de enige? Ebay "Trading Post" die Nederland op moment rijk is.

Hallo,
Als je wilt kan je op wepayou.web-log.nl volgen wat wij zoals meemaken met WePaYou meemaken alsmede nieuwe ontwikkelingen.

Inmiddels zijn we gestegen tot Silver Powerseller op eBay. Op 15-12-2005 waren we Bronze Powerseller en we hebben na 2 maanden alweer 300% meer omzet gemiddeld. Dus de groei is duidelijk aanwezig. Op naar de Gold status.

Door de klantgerichte opstelling genereren wij enorm veel goodwill. Zowel bij de koper (100% retourgarantie) als bij de aanleverende partij (de tijd nemen voor elke klant ongeacht hoe druk het is).

Inmiddels hebben we nu 3 personen 40 uur per week en 2 parttimers op zaterdag. Er komen er nog 3 bij begin maart. Tevens zijn we voornemens om de maandag ook open te gaan. Dan zijn we 6 dagen per week open.

Zoals het er nu uitziet kunnen we binnenkort een groter pand betrekken en een aantal teams gaan vormen zodat wij een grotere omzetsnelheid kunnen gaan realiseren.

We gaan de winkelvoorraad simultaan aanbieden op Marktplaats (als de 3 nieuwe beginnen). Dit zal het scoringspercentage verhogen. Ook zullen de dan met Skype beginnen. Dat werkt het makkelijkste.

Dus we zijn behoorlijk bezig.

Met vriendelijke groet,
WePaYou v.o.f.
Alderd J. Froolik

No comments: